2 nov. 2010

6 meter garderober... bara i ett sovrum!

En sak som jag absolut ville ha när vi byggde eget var en stor garderob. Både Håkan och jag har ganska mycket kläder (och mitt fall även skor). Vi kommer ha en gång i vårt master sovrum med garderober på båda sidorna. En vägg kommer täckas med 4 metet garderober. Den andra väggen kommer ha 2 meter med garderober men djupet kommer, av utrymmesskäl, vara 35 centimeter. Perfekt att förvara skor!

PAX från IKEA.
Det är tänkt att vi ska köpa garderoberna från IKEA, monterar vi dem själv och så bygger snickarna in dem. Förutom garderoberna i vårt sovrum ska det in en i Håkans arbetsrum och en i gästrummet. Hellre för mycket förvaring än för lite!

Håkans garderob.
På IKEA:s hemsida kan man själv leka med hur man vill att ens PAX-garderob ska se ut med stommar, dörrar och inredning. Förutom att få reda exakt på vad det kommer kosta så kan man skriva ut en inköpslista och ta med till IKEA. 

Min garderob.
Det är ganska svårt att planera vad man ska ha för inredning. Det kanske ser bra ut på datorn men fungerar det i verkligheten? Vi har tänkt köpa inredning allteftersom. Förhoppningsvis gör det att vi köper vad vi behöver, inte vad vi tror att vi behöver. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar