1 okt. 2010

Får jag presentera vår svarta garagedörr


Här är de senaste bilderna på vad som har hänt exteriört, de togs på onsdagen den 29:e september. Det är främst på garaget det har skett stora förändringar. Vi har en svart garageport! Vår sidodörr kommer däremot vara vit. På Rosenbo kommer huvudentrén ha en svart dörr medan ytterdörren som leder in i tvättstugan kommer vara vit.

Källa.
Om man kikar nog på bilden på garaget så syns vårt nya handtag. Det är Bonn från Habo beslag. Klassisk design och bekvämt både för de som har små tassar (jag) och de som har större (herr Håkan).

Fönsterpartiet i köket. 
Jag tog inga bilder på framsidan av huset för det är så deprimerande. Eftersom snickarna inte kan göra klart vårt runda fönstret på grund av materialtrassel så kan de inte heller påbörja arbetet med förstukvisten som är nedanför. Framsidan är alltså långt ifrån klar och det fattas ett tak över sidoentrén, annars är fasaden färdig. Vi har bara ställningar på en sida av huset just nu.

Prickarna är för att vi duttat grundolja över spikhålen.
Vi är inte klara med projekt måla Rosenbo. Vi har gjort en första strykning på hela nedervåningen och har gjort en andra på två sidor. Det vita målar vi tre gånger. Så fort fasaden är helt klar så kommer vi hyra ställningar/skylift för att måla. Vårt hus är två hela våningar så det är högt. Vi håller tummarna för att vi blir klara innan vädret blir alltför kallt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar