17 okt. 2010

Bilder inifrån Rosenbo

Här står jag i vardagsrummet och knäpper mot hallen.
Dörröppningen leder till lilla badrummet.
Gissa vilka som jobbar en söndag för att Rosenbo ska bli klart? Våra elektriker! Eftersom vi hade tänkt spackla garaget så var vi på tomten. Det var bra eftersom det var några frågetecken kring placering av ett uttag i tvättstugan och var utomhuslamporna skulle sitta. Eftersom det är omöjligt att komma in i huset utan att hantverkarna är där så passade jag på att ta lite bilder.

Här ska trappan stå, nu får man klara sig med en stege.
Jag har aldrig visat några bilder från övervåningen (tror jag), så det här är en riktig premiär. Rummen på övervåningen är mer färdiga. Elen är dragen och snickarna börjar sätta igen väggarna.

TV-rummet som man ser direkt när man kommer uppför trappan.
Jag går omkring i rummen och kan verkligen inte förstå att vi ska bo här. Det känns så mycket som en byggarbetsplats att jag klarar inte riktigt av att föreställa sig hur det kommer kännas med ljus, värme, tapeter, kakel, kök.

Rakt fram är Håkans arbetsrum, till höger är mitt arbetsrum.

Här kommer våra gäster få sova, när vi har fixat
till det alltså :)

Fransk balkong i vårt master sovrum.
Hur gick det då med vår garagespackling? Inte så bra eftersom det visade sig vara för kallt att spackla. Vi måste ta dit element och arbetslampa. Bättre gick det för min pappa som gjorde en jätteinsats med målningen.

1 kommentar:

  1. Härliga bilder av vad som snart kommer bli er hus!!! Jag tycker det ser jättefint ut redan nu =) Och stort! Vilken lyx att ha var sitt arbetsrum och ett gästrum. Inte illa!

    Kram

    SvaraRadera