20 aug. 2010

Plattproblem

Vårt garagebyggande verkar flyta på bra. Det blir lite avbrott måndag-onsdag nästa vecka eftersom husleveranserna kommer då. På torsdag så kan det bli lite grundmålande, vilket passar bra eftersom herr Håkan är ledig då.
Berg och dalar?
Vid mitt dagliga tomtbesök så påpekade snickar-Björn att plattan var ojämn. När plattan göts fick de vänta 1 1/2 timme på en cementbil, egentligen ska de komma direkt efter varandra. Det visade sig att detta problem hade redan uppmärksammats. Det faller på betongfirman, eftersom det är deras fel, att spackla hela plattan efter det att ytterväggarna är på plats. Är då kanterna tillräckligt jämna för ytterväggarna som kommer på tisdag? Enligt våra rivare/plattgjutare så är de det, de hade kollat av med laser. Eftersom våra säljare dök upp på tomten så kunde vi prata med dem. För att dubbelkolla allting åker våra säljare och hämtar mätredskap och mäter av kanterna. Ett hörn var 1 cm högre så nu slipas det ned tidigt på måndagsmorgonen. Dubbelkolla allting!! Pust, nu behöver jag helgledigt.

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat där! Kul att läsa om projektet. Dessutom så gillar jag att använder folks förnamn. Ska bli spännande att följa bloggen nästa vecka då det händer stora saker där! Lycka till!

    SvaraRadera