14 dec. 2010

Vi är på upploppet...

Vi fick en leverans av Faluhus' marknadschefen idag, han hämtade upp våra plansteg på en godscentral i Farsta och körde de till Uppsala. Vi skulle ändå träffas för ett möte så därför hjälpte han till att få planstegen till oss. Mötet var en avstämning men mynade ut i olika skräckhistorier om djurmöten. Ehum...
Snart är det jul igen. Källa.
Dagens andra möte var med vår bankrådgivare och bankchefen som hälsade på för att kolla att vi faktiskt bygger ett hus för vår kredit. De verkade övertygade om att vi har byggt ett hus och inte åkt till Thailand för pengarna :) Vi fick massor med beröm för hur vackert det var. De hade med sig en inflyttningblomma till oss, vilken fantastisk service av en bank!

Snickarna började sätta ihop trappan mer eller mindre direkt när de fick den. Planstegen i ek är riktigt tjocka och jag tror att det kommer bli bra. Ekstegen bidrar till att vår trappa extremt tung till snickarnas förtvivlan - ooops!

Håkan, påminner färgen i Carries sovrum dig om något?
Målaren var också i huset idag, det kommer krävas en hel del arbete att få allting klart. Det kommer bli lite helgarbete (igen) för att hinna färdigt. Övervåningen är så gott som klar, väggarna är målade och till och med innerdörrarna är på plats. Det som saknas är tapeter, vi har tre fondväggar där uppe. Det är lite mer arbete kvar på bottenvåningen.

Bilder kommer i morgon, bland annat på vår helt färdiga förstukvist... iiih!

En vecka kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar