4 juni 2011

Ingången får färg

Välkommen!
Det känns som målningen av fasaden är ett evighetsprojekt. Vi försöker göra så mycket vi kan innan vi kallar in skyliften. Det är så otroligt dyrt att hyra skylift och vi spenderar hellre pengarna på något roligare (skor!!!). Även om det ser okej ut på bilden behöver den vita färgen strykas en gång till. Räcket är i impregnerat trä och får därför torka ut ordentligt under de närmaste månaderna och målas i höst.

Svärmor gav oss korgen med blommor och jag har lyckats hålla
blommorna vid liv i flera veckor - woho! 

Dörrlamporna har fått fina ICA-påsar på sig och trappan består av en lastpall. Det är mycket provisoriska lösningar hos oss just nu. 

Håkan är min heminredningshjälp, här lidandes på en pall.
Vi har många planer, både för huset och trädgården. Här håller Håkan på med ett av våra senaste inredningprojekt, gardiner till vardagsrummet. Till höger på bilden syns ännu ett projekt. Spegeln var ett auktionsfynd med guldrum som jag har attackerat med lite vit färg. Den ska komma upp i hallen. Så det går sakta men säkert framåt.

1 kommentar:

 1. Hej!

  Jag vill bara visa att det finns en ny webbutik som heter www.aleka.se som innehåller över 8000 lås, brand och säkerhetsprodukter. Tänkte om ni vill gå in och se om det är nåt som passar. Om ni har nån plats för länkar får ni gärna lägga in min länk om ni tycker sidan är bra och relavant.
  Tack på förhand.
  Mvh//

  Hans-Åke på Aleka

  SvaraRadera